Work hard

Play hard !

Fitnessudstyr

Træningstøj

BIDI BADU er et relativt nyt sports og lifestyle mærke som har sin oprindelse i Tyskland. BIDI BADU har den tilgang at sport bestemt skal tages seriøst, men det skal også være sjovt. BIDI BADU mottoet er ’Be Playful’ – og denne ’playfule’ tilgang afspejles i kollektionerne som kendetegnes ved de stærke farver. BIDI BADU har sin oprindelse i tennisverdenen, men har siden forgrenet sig til også at dække sports og fitnesstøj generelt, foruden Lifestyle segmentet.

Det der kendetegner BIDI BADU udover de stærke farver er at materialerne er lette og komfortable at have på. Udover dette kendetegnes de ved at være slidstærke og have en god åndbarhed. Designet ser ikke alene godt ud(hvis vi må sige det selv) – det er også gennemtænkt ned til de sidste detaljer. BIDI BADU er tysk kvalitet når det er bedst.

Du kan se hele BIDI BADU træningstøjkollektionen hos Players Choice. Her er træningsdragter, shorts, bukser og meget mere til damer, herrer og børn.

Enhver atlet har brug for dette udstyr. Toolz er skabt i kvalitetsmaterialer og har sin oprindelse indenfor tennis. Toolz produkterne kendetegnes derfor ved at have et fokus rettet mod intense workoutsessioner, strækøvelser og generel koordinering og fodarbejde, som en tennisspiler fokuserer på i sin træning og workouts.

Her kan du se hele Toolz sortimentet. Du finder blandt andet, sjippetove, vægte, balanceborde og meget mere. Med Toolz er du godt udrustet til din træning, uanset om du gør dig klar til den næste kamp på banen eller blot vil holde din form ved lige.