Hvem er Players Choice ApS?

Vi er et dansk firma, bosiddende i skønne Hørsholm og vi har været i gang siden begyndelsen af 2019, hvor vi blev grundlagt af vores direktør Ervin Suljadzic.

Players Choice ApS startede med at fokusere primært på Ketsjersportprodukter som beklædning og udstyr til Tennis, Padel og Badminton-spillere. Vi leverer ketsjersportsudstyr til både klubber og turneringer, og sponsorerer også en række tennisspillere.  I dag har vi dog også udvidet sortimentet til at dække alle typer for sport, foruden at vi leverer Lifestyle mode, som kombinerer sport og fritid i én.

Vi er generaldistributør i Skandinavien for mærkerne BIDI BADU, Topspin, Toolz og Balls Unlimited. Alle mærkerne stammer fra Tyskland og kendes ved deres gode design og høje kvalitet, hvis vi må tillade os at være lidt ubeskedne.

Om vores mærker

BIDI BADU er et af tidens populæreste brands indenfor Tennis, Padel og Lifestyle mode, og vi ser flere og flere topspillere rundt omkring i verdenen klædt ud i BIDI BADU. Mottoet for BIDI BADU er ’Be Playful’, og i modsætning til mange andre sportsmærker, kendes kollektionerne derfor ved at være meget farverige. Grundfilosofien bag mærket kan opsummeres som, at vel skal sport tages seriøst, men det skal også være sjovt. BIDI BADU er et mærke der er er på vej op, og du kan se spillere klædt i  BIDI BADU i alle grand slam turneringer. Hvis ikke du har hørt om BIDI BADU før, er vi helt sikre på at du vil i fremtiden 😊

TOOLZ serien fører et bredt udvalg af fitness og styrketræning produkter, skabt i kvalitetsmaterialer, hvor mærkets oprindelse indenfor tennis tydeligt kan anes. Toolz produkterne kendetegnes derfor ved at have et fokus rettet mod intense workoutsessioner, strækøvelser og generel koordinering og fodarbejde, som en tennisspiler fokuserer på i sin træning og workouts. De er dog naturligvis også yderst nyttige i andre sportsgrene, hvor der er fokus på korte og intense workouts.

TOPSPIN har alt til ketjsersport, såsom ketsjere, strenge, tasker mv, så en tennis, squash eller badmintonspiller mv. kan finde alt nødvendigt udstyr indenfor et mærke. Topspin produkterne er blevet udviklet og forfinet siden 1987, og kendetegnes ved deres høje kvalitet til rimelige priser. Om du sigter efter Roland Garros eller blot spiller for sjov, er vi sikre på at Topspin har det tennisudstyr du har brug for at løfte din tennis til det næste stadie.

BALLS UNLIMITED fører et bredt udvalg af tennisbolde til ethvert niveau, og her kan du finde bolde der både er blevet ITF certificerede til brug i eliteturneringer, til bolde som benyttes på juniorniveau. BALLS UNLIMITED boldene kendes ved at de er blevet designede ned til de sidste detaljer. Foruden trykket i boldene er der også blevet justeret på tykkelsen af den interne gummi og filten på overfladen – alt sammen for at justere boldens anslag, hastighed og springkraft til lige netop det niveau som spilleren har. BALLS UNLIMITED er med andre ord, tysk kvalitet når det er bedst.

Få fat på os og praktiske informationer

Du kan se mere om vores Handelsbetingelser og Returpolitik, i footeren forneden. Vi har fri fragt fra 499 kr. og ellers koster fragt fra 41 kr. for alle produkter, og hvis noget ikke lige passer eller var helt som du havde forventet, bytter vi naturligvis med et smil.

Du er altid velkommen til at kontakte eller sende os en mail på info@playerschoice.dk, hvis du har nogle spørgsmål, eller noget du gerne vil dele med os. Vi glæder os altid til at høre fra dig.

Vi er desuden også at finde på både Facebook og Instagram, hvor du kan følge med i sidste nyt fra os, og vi er altid glade for nye følgere her !

Det var lidt om os. Tak fordi du kiggede forbi.

Players Choice ApS