KETSJERSPORT er din lidenskab Kvalitet er dit valg

Sportstøj

Tennisstrenge

Tennisbolde

Uanset om du stiller op til US Open eller ej, kan TOPSPIN og BALLS UNLIMITED hjælpe dig til at få det  optimale ud af dit spil og løfte dig til det næste niveau – og du ser ikke værst ud, når du går på banen klædt i BIDI BADU i din Toolz tonede krop.

Alle vores mærker har deres oprindelse i ketsjersport verdenen som Tennis, Padel og Badminton, men har siden forgrenet sig til mange andre områder.

BIDI BADU er ikke kun til tennis eller generel sport og fitness – BIDI BADU har også en bred Lifestyle kollektion – BIDI BADU kendes især ved de stærke farver og tilgangen, at sport bestemt skal tages seriøst, men må også gerne være lidt sjovt – Be Playful

Vi gøres os mest i TOPSPIN tennisstrenge hos Players Choice, men TOPSPIN har f.eks. også ketsjere i sortimentet – foruden andet udstyr til Tennis og Padel som net og boldholdere.

TOOLZ fører et bredt udvalg af fitnessudstyr. Håndvægte,  yogamåtter, sjippetove er blot et lille udpluk af de produkter der er i sortimentet. Med TOOLZ har du med andre ord alt hvad du har brug for, til at lave dit eget fitnesscenter eller udstyre din tennisskole.

BALLS UNLIMITED har alle de bolde du har bruge for til tennis – uanset hvilket niveau du spiller på. BALLS UNLIMITED tennisbolde til både trænings og motionsbrug, foruden bolder der benyttes på eliteniveau i førende tennisturneringer i hele verdenen.