Positive Mindset

Positive Lifestyle

Damer

Herrer

Børn

BIDI BADU – Be playful !

BIDI BADU har sin oprindelse i Tyskland, men hvad mange ikke ved er, at før det blev BIDI BADU inspireret af en rejse i Afrika. Hvis du kigger godt efter, kan du f.eks ane at BIDI BADU logoet er inspireret af en Afrikansk maske. BIDI BADU er foruden at være et smart trænings og lifestyle mærke ;-), også navnet på en Beach Bar ved det Indiske Ocean, og ‘BIDI BADU’ betyder rent faktisk hokus pokus på Swahili. Skaberne bag BIDI BADU blev inspireret af den afslappede tilgang, med fokus på leg og sjov som de fandt ved det Indiske Ocean, og besluttede at deres sportsmærke skulle afspejle disse værdier.

BIDI BADU har derfor den tilgang at sport bestemt skal tages seriøst, men det skal også være sjovt. BIDI BADU mottoet er ’Be Playful’ – og denne ’playfule’ tilgang afspejles i kollektionerne som kendetegnes ved de stærke farver. BIDI BADU har sin oprindelse i tennisverdenen, men har siden forgrenet sig til også at dække sports og fitnesstøj generelt, foruden Lifestyle segmentet som du kan se her. I Lifestyle segmentet kan du blandt andet udforske Hoodier, Jakker og Long Sleeve trøjer og mange andre Lifestyle produkter.

BIDI BADU kendes ved, at udover de stærke farver er materialerne lette og komfortable at have på. Designet ser ikke alene godt ud(hvis vi må sige det selv) – det er også gennemtænkt ned til de sidste detaljer.

Hos Players Choice finder du hele BIDI BADU Lifestyle kollektionen for damer, herrer & børn – hvor pasform, fleksibilitet og åndbarhed er blevet designet ind fra starten