TURNERINGSBOLDE

Udforsk

TRÆNINGSBOLDE

Udforsk

JUNIORBOLDE

Udforsk

BOLDKURVE

Udforsk

BALLS UNLIMITED

Balls Unlimlited er et Tysk mærke der fører et bredt udvalg af tennis bolde der passer til enhver spillertype og ethvert underlag. Balls Unlimited mærket er kendetegnet af tysk innovation hvor trykket i boldene er blevet justeret alt efter spillerens niveau og erfaring. Du kan således både spille med trykbehandlede bolde der bruges på eliteniveau til trænings bolde der bevæger sig op til 25% langsommere end en normal tennisbold. Boldene egner sig derfor ideelt til ethvert niveau, og man kan som spiller løbende opgradere til et højere trin, samt benytte sig af forskellige typer bolde til alment spil og træning.

TURNERINGSBOLDE & TRÆNINGSBOLDE

Balls Unlimliteds højkvalitets bolde er blevet gennemtænkt ned til sidste detalje. Udover trykket i bolden er der også blevet justeret på tykkelsen af den interne gummi og filten på overfladen – alt sammen for at justere boldens anslag, hastighed og springkraft til lige netop det niveau som spilleren har. Boldene er derfor opdelt efter niveau med Træningsbolde for begyndere der ikke er trykbehandlede til ‘Unlimited‘ som er trykbehandlede bolde beregnet til eliteniveau og turneringsbrug.

METHODOLOGY SERIE

Balls Unlimited fører udover dette en ‘Methodology’ serie som er rettet mod tenniskoler og klubber, trænere og spillere med et stort behov for bolde. Boldene her leveres i forskellige serier som er tilpasset spillerens behov tilpasset niveau og boldforbrug. Disse bolde leveres i serier med 60 bolde og i forskellige farver, så de let kan identificeres som træningsbolde.

ITF CERTIFICEREDE TENNISBOLDE

Balls Unlimited bolde er godkendte af den internationel tennis federation ‘ITF’ til turneringsbrug, hvor boldene har gennemgået en grundig kvalitetskontrol for at opnå denne godkendelse. Boldene her blevet målet på parametre som dimensioner, vægt, holdbarhed, springkraft, underlag mv. Desuden har Balls Unlimited vundet i kategorierne ‘Test Sieger 2014’ og ‘Pris og Ydelse 2016’ i det tyske fagblad ‘Tennis Magazin’, hvor de blev vurderede til at have en holdbarhed der var mindst 20% længere end andre de andre testede mærker.

TENNISBOLDE FOR ALLE

Balls Unlimited er en af de førende tennisbolde producenter i verdenen, som nyder bred anerkendelse for deres kvalitet og dybde i produktsortimentet. Boldene fra Balls Unlimited er kendetegnet ved deres høje kvalitet og innovation, og vi er derfor sikre på at der også er en bold her der passer til lige netop dig og din spillestil, hvad enten du spiller på eliteniveau eller du ønsker at udvikle dit spil og din teknik yderligere.